Färg

Idag var vi till färgaffären och köpte färg och tillbehör. Jag vill måla nu! Det verkar Amelia också vilja..


Sömn

Nu sover båda barnen middag (Kors i taket att dom sover samtidigt!) och Mattias jobbar. Alltså kan jag dricka kaffe i lugn och ro. Underbart!
Appropå att sova; igårkväll skulle vi sänka ner Amelias säng till bottenläget och då bestämde vi oss äver för att det var dags för henne att få flytta in till Melkers rum. Så numera är det Melkers och Amelias rum. Jag håller tummarna för att det ska gå bra för dom att sova i samma rum och att de inte stör varandra på nätterna.

Nu är kaffet slut och jag ska passa på att läsa lite tidning medans det är lugnt och stilla här.
Tjipp och hej!


Tidningar

I julklapp fick jag en tidningsprenumeration och idag damp det ner två tidningar i brevinkastet. 
Det känns lyxigt att få tidningar på posten. Undrar vilken jag ska börja läsa.

2013

Helt plötsligt blev det 2013 och det är väl dags att jag dammar av bloggen nu.

Jag tänker mig att detta år ska bli riktigt bra men om det kan bräcka 2012, som innehöll både barnafödande och bröllop, återstår att se.

 

Idag städade jag bort julen här hemma och förnyade vardagsrumsfönstret med nya gardiner, ny fönsterlampa samt vaniljljus som doftar mums. Igår köpte Mattias en ny tv som "kräver" att vi även köper en ny tv-bänk. Denna från Ikea skulle passa bra.

Jag intalar mig att detta är våra första steg att piffa upp lägenheten inför försäljningen för annars är jag dålig på att unna mig såna saker i onödan.

 

Uppiffning av denna lägenhet samt val av tillval till nya boendet är det som står högst upp på prioriteringslistan ett tag framöver nu. Det är roligt, men samtidigt ska det bli skönt när det är färdigt.

 

Godnatt!

 


RSS 2.0