Sommarloppet

Igår gick sommarloppet del 1 av stapeln. Ett stadslopp på 5km i Uppsala.
Då det kändes som att en förkylning var på väg att bryta ut velade jag fram och tillbaka ifall jag verkligen skulle vara med. Jodå, jag bestämde mig för att ställa upp ändå så fick det bära eller brista. Det var en bana som var relativt lättsprungen och det kändes som att det gick rätt bra. Jag kom i mål på tiden 26.49. Om två månader är det samma lopp igen och då tänker jag att jag ska klara det på 25 minuter.


Svärdsjö

Igår åkte jag och Melker på en dagsutflykt till Lina och Per i Svärdsjö. Vi kom fram lagom till lunch och även lagom till regnet. Så efter vi ätit gjorde vi en trolldeg och formade fina figurer.
Som tur var avtog regnet rätt snart, så då gick vi på promenad och hälsade på lite djur (tupp, häst, hund och katt) hos en kompis till Lina.
Efter det blev det fika, lite vila och sen middag innan hemfärd. En perfekt dag!


Nationaldagen

Vi tillbringade nationaldagen på Skansen.
Det var fint väder och vi hade trevligt sällskap av Sara. 
 

          nya lägenheten

 
Igår åkte jag och Mattias förbi vår nya lägenheten för att kolla läget. 
Vi spionerade så pass att vi kollade in genom fönstren men det hade tyvärr inte hänt speciellt mycket invändigt. Nu får de ta och sätta fart så det blir klart tills vi ska flytta in. Bara lite mer än en månad kvar nu. 

Att springa

2013 är året då jag ska springa ett flertal lopp.
Förra veckan sprang jag vårruset och nu är jag anmäld till 3 till lopp under året. 2 st 5-kilometers lopp här i Uppsala och sen Lidingöloppets 15km.
Så nu måste jag komma igång med löpträningen på riktigt. Idag hade vi barnvakt så jag och Mattias bestämde oss för att ta en joggingtur tillsammans. Det var jobbigt och varmt men det slutade iaf på 12 km. Så långt har jag aldrig tidigare sprungit så det känns bra nu.
Framöver har jag tänkt springa en till två gånger i veckan. Önska mig lycka till!

RSS 2.0