1 år

 
Lillskruttan Amelia fyllde ett år i söndags.
I måndags var vi på ettårskontroll på bvc och allt såg fint ut.
Vikt: 9810g
Längd: 74,5 cm
 

Böcker

 
Det var dessa böcker jag köpte när jag var på shoppingrunda.
Den jag börjat läsa (och snart har läst ut) är Heja, Heja!
Den är rolig och lättsam att läsa och passar bra nu när jag ska komma igång med löpningen igen. (Det är iaf något jag inbillar mig att jag ska göra.)  

Fredag

 
Fredag idag och hela familjen var ledig.
Vi tillbringade förmiddagen på badhuset, vilket var uppskattat.
Amelia vill iofs inte vara i dom "kalla" bassängerna men är nöjd när hon får vara i varmvattenspoolen eller i bubbelpoolen. Melker däremot vill åka rutschkana om och om igen.
Efter att vi badat, ätit lunch och shoppat lite i simbutiken så slocknade Amelia i vagnen, så jag tog en promenad med henne hem. När vi kom hem var jag rätt mör, men det ordnade upp sig efter lite fika och vila.
Nu slötittar jag lite på fotboll men ska nog snart gå och lägga mig och läsa lite. Igår var det storshopping på schemat och jag köpta bl.a 4 böcker.
Tjingeling!

Onsdag

Mattias och Melker har åkt till jobbet respektive förskolan. Jag hade tänkt gå med Amelia till öppna förskolan men så såg jag att det snöade så då ändrade jag mig. Så nu ligger Amelia och sover medan jag sitter i soffan med en kopp kaffe och nya Mama-tidningen.

Om knappt 2 veckor ska jag börja jobba igen och till dess hade jag planerat att all snö och is skulle försvinna ute i skogarna, men vi får väl se hur det blir med den saken.
Jag vill även göra vårplanteringar på balkongen till visningarna av lägenheten. Kom igen nu våren!


RSS 2.0