Älgjakt

Förra tisdagen åkte jag och barnen till stugan och var där till i söndags.
Veckan bjöd bl.a på fint väder, barnvagnspromenad, skogspromenad, korvgrillning, älgjakt, regn,  kaffe, tidiga kvällar, eldning, älgkalas.
Mycket härliga dagar!
Såklart glömde jag kameran hemma, men några bilder knäppte jag med telefonen iaf.
 
     
 
                             
 
 

Gästbloggare nr 1.

 
Hej alla bloggläsare.
Idag bloggar Mattias åt Linda. Varför gör han det kanske ni undrar. Det är nämligen stora saker som har hänt och stora händelser på gång. Idag har nämligen Linda öppnat plånboken och gjort hennes bästa köp någonsin. Det blev nämligen en självgående dammsugare. Se så nöjd hon är. Kommande stora händelse i Lindas liv och Lindas kommande bästa köp är en ny bil hon har redan valt färg(röd) själv hade jag nog valt svart. 
 
Tjing tjong långkalsong.
 
 
 
 

Lördag

Mattias jobbar i helgen och i min drömvärld tog jag och barnen sovmorgon halva förmiddagen idag. I verkligheten tyckte knattarna att det var dags att kliva upp tjugo över sex. Som tur är tycker dom det är okej att ta det lugnt i soffan framför barnprogram innan dagen drar igång på allvar.

Vid 9-tiden tänkte jag att vi skulle gå ut i solen men ändrar mig när jag ser att det bara är 2 grader. Burr! Istället fick det bli inomhuslek och dammsugning fram till lunch.
Efter lunchen bäddade jag ner barnen i vagnen för middagsvila. Jag köpte kaffe och bulle, satte mig på en parkbänk och njöt av den friska luften och solskenet!
Sen gick vi till 4h-gården och tittade på djuren.
På vägen hem handlade vi och stannade till en sväng i lekparken.
Ge mig fler fina höstdagar, tack!

Just nu skulle jag vilja sova men jag har diskmaskinen igång så det är väl bäst att vänta tills den är klar.


Vykort

NNågot som gör mig väldigt glad är när jag får en sån här fin hälsning i brevinkastet!

RSS 2.0